Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkaaksi rekisteröityminen

Ota hyöty irti yrityspalveluistamme ja ryhdy sopimusasiakkaaksemme. Sopimus ei sido sinua meihin, mutta teemme kaikkemme palvellaksemme sinua.

Sopimusasiakkuus koskee vain yritysasiakkaita, joilla on Y-tunnus. Emme valitettavasti voi tarjota palvelua henkilöasiakkaille tai yksityisille rakentajille.

Anna alapuolella olevaan kenttään yhteystietosi, niin olemme Teihin yhteydessä, jotta voimme rakentaa juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin parhaiten vastaavan kokonaisuuden.

Tule sopimusasiakkaaksemme
Verkkokauppaan kirjautuminen sopimusasiakkaille

Kirjautumalla sisään:

  • näet juuri teidän yrityksellenne räätälöidyt hintatiedot tuotteiden yhteydessä (aktiivinen tarjousmalli)
  • voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti verkossa. Käsittelemme ja vahvistamme tilauksen aina henkilökohtaisesti sähköpostilla

Kirjaudu sisään

Nopeat tarjoukset, nopea toimitus, henkilökohtainen palvelu

Vastaamme teille tarjouspyyntöönne teitä kiinnostavista tuotteista vielä saman päivän aikana – usein jopa tunnissa.

Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi ’’aktiivisen’’ tarjousmallimme, eli näet juuri Teidän yrityksellenne asetetut tarjoushinnat internetsivuillamme tuotteiden yhteydessä. Sisään kirjautuneena voit myös koota ja lähettää tuotteista tilauksen, jonka käsittelemme ja vahvistamme lyhyessä ajassa. Olemme teihin välittömästi yhteydessä, jos havaitsemme poikkeamia sovituissa toimitusajoissa tai muussa normaalista poikkeavassa, jolloin jää vielä aikaa reagoida tilanteeseen. Käsittelemme kaikki tilaukset henkilökohtaisesti.

Kun vastaanotamme tilauksen arkena ennen klo 11.00, saamme tilauksen lähetettyä normaalioloissa vielä saman päivän aikana, jolloin lähetys on perillä seuraavana arkipäivänä suurimmassa osassa Suomea. Kiireelliset toimitukset eivät ole kenenkään etu, joten pyrimme ennaltaehkäisemään näitä hyvällä yhteistyöllä asiakkaan kanssa, tuntemalla asiakkaamme ja osaamalla asiamme

Edullinen toimitus koko suomeen

Pyrimme pääsääntöisesti toimittamaan vahvistamamme tilaukset ilman toimituskuluja, mutta joistain erikoiskuljetuksista tai pienistä toimituseristä veloitamme maksimissaan 60€ (alv 0) tuotteiden myyntihinnan lisäksi. Mahdollisesta toimituskulusta ilmoitamme asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä.