Kirjaudu sisään

Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkaaksi rekisteröityminen

Ota hyöty irti yrityspalveluistamme ja ryhdy sopimusasiakkaaksemme. Sopimus ei sido sinua meihin, mutta teemme kaikkemme palvellaksemme sinua.

Voimme käsitellä vain yritysasiakkaiden tilauksia. Emme valitettavasti myy yksityishenkilöille emmekä yksityisille rakentajille.

Anna alapuolella olevaan kenttään yhteystietosi, niin olemme Teihin yhteydessä, jotta voimme rakentaa juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin parhaiten vastaavan kokonaisuuden.

Tule sopimusasiakkaaksemme
Verkkokauppaan kirjautuminen sopimusasiakkaille

Kirjautumalla sisään:

  • näet juuri teidän yrityksellenne räätälöidyt hintatiedot tuotteiden yhteydessä (aktiivinen tarjousmalli)
  • voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti verkossa. Käsittelemme ja vahvistamme tilauksen aina henkilökohtaisesti sähköpostilla

Kirjaudu sisään

Nopeat tarjoukset, henkilökohtainen palvelu

Vastaamme teille tarjouspyyntöönne teitä kiinnostavista tuotteista vielä saman päivän aikana.

Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi ’’aktiivisen’’ tarjousmallimme, eli näet juuri Teidän yrityksellenne räätälöidyt tarjoushinnat internetsivuillamme tuotteiden yhteydessä. Voit verkkokaupassa koota tuotteista tilauksen, jonka käsittelemme lyhyessä ajassa. Olemme teihin välittömästi yhteydessä, jos havaitsemme poikkeamia sovituissa toimitusajoissa tai muussa normaalista poikkeavassa, jolloin jää vielä aikaa reagoida tilanteeseen. Koska käsittelemme kaikki tilaukset henkilökohtaisesti, tunnemme omat tuotteemme ja olemme perehtyneet asiakkaidemme liiketoimintaan, voimme vielä korjata asiakkaan joskus kiireellä tekemien tilausten puutteellisuutta ja siten ehkäistä tästä aiheutuvia sekä laatu- että aikatauluongelmia.

Nopea toimitus

Toimitussuhteen alkaessa sovimme tarkemmin yhdessä toimitusajasta sekä menekkitavarasta. Näin voimme varmistaa tuotteiden riittävyyden ja palvelun pelaamisen. Tämä vaikuttaa myös suoraan hintoihimme. Voimme pitää hintatason alempana, kun optimoimme varaston arvon, emmekä edes yritä varastoida suuria määriä tuotteita, joiden käyttö on hyvin satunnaista. Toimiva kommunikaatio on tämänkin hyvän suhteen perusta.

Kun vastaanotamme tilauksen arkena ennen klo 11.00, saamme tilauksen lähetettyä normaalioloissa vielä jopa saman päivän aikana, jolloin lähetys olisi perillä seuraavana arkipäivänä. Kiireelliset toimitukset eivät ole kenenkään etu, joten pyrimme ennaltaehkäisemään näitä saumattomalla yhteistyöllä, tuntemalla asiakkaamme ja osaamalla asiamme.

Edullinen toimitus koko suomeen sopimusasiakkaille

Pyrimme pääsääntöisesti toimittamaan vahvistamamme tilaukset ilman toimituskuluja, mutta joistain erikoiskuljetuksista tai hyvin pienistä toimituseristä sitoudumme veloittamaan maksimissaan 60€ (alv 0) tuotteiden myyntihinnan lisäksi. Mahdollisesta toimituskulusta ilmoitamme asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä.

Laatua rakentajille rehtiin hintaan

Tuotteemme edustavat parhainta laatua ja tämä on meille kunnia-asia. Me emme tee kompromisseja laadun kustannuksella, vaan pyrimme tuomaan esille tuotteiden hyviä ominaisuuksia ja niiden etuja. Meidän missiomme on tarjota rakentajalle markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja tuotteita kilpailukykyiseen ja rakentajalle rehtiin hintaan. Tämän yhdistämme hyvään tekniseen tietämykseen ja innovatiiviseen palveluun, joka pyrkii edistämään niin asiakkaidemme liiketoimintaa kuin omaa liiketoimintaamme.