Kirjaudu sisään

THERMO VENT

Laadukkain diffuusioavoin aluskatteemme

1,5 m * 50 m

Tuotetunnus (SKU): W1117 Osasto:
Tekninen sivu
Asennusohje
Ominaisuuksien vertailutaulukko

Kuvaus

THERMO VENT on diffuusioavoin ja mekaanisesti erittäin kestävä 4-kerroksinen aluskate, jonka pintakerrokset on valmistettu kestävästä polyesterista (PET) ja keskiosan toiminnallinen kalvokerros vesihöyryä läpäisevästä, mutta vesitiiviistä kalvosta. Timberfinder VENT – aluskatteiden toimintaperiaate on sama kuin hengittävissä ja vedenpitävissä ulkoilutekstiileissä. Diffuusioavoimesta eli ns. hengittävästä materiaalista valmistettu tuote on paras aluskatevalinta erityisesti silloin, kun yläpohjan lämmöneristeet ovat asennettu vesikaton suuntaisesti ja halutaan varmistaa rakenteen kosteusturvallisuus. Laadukkaat valmistusmateriaalit antavat THERMO VENT:lle erinomaiset kestävyysominaisuudet lämpötila- ja UV-rasituksia vastaan, sekä varmistavat tuotteen ominaisuuksien pysyvyyden pitkälläkin käyttöiällä.

Tuotteeseen laminoitu verkkovahvistus parantaa työturvallisuutta kasvaneen mekaanisen kestävyyden myötä. Se soveltuu erinomaisesti kattorakenteisiin, joissa aluskate asennetaan vapaasti roikkuvaksi katto-orsien väliin. Hengittävän rakenteensa ansiosta THERMO VENT voidaan asentaa myös suoraan lämmöneristekerroksen päälle, jolloin se toimii samalla tuulensuojakerroksena.

TUOTTEEN EDUT JA OMINAISUUDET:

  • Runkomateriaalina kestävä polyesteri (PET)
  • Veden- ja tuulenpitävä, mutta kuitenkin vesihöyrynläpäisevä
  • Hengittävä rakenne edesauttaa yläpohjan kuivumista hankallissakin tuuletusolosuhteissa
  • Tuotteeseen laminoitu tukiverkko parantaa kattoasentajan työturvallisuutta
  • Laaja lämmönkestävyysalue (-40°C / +120°C) ja pitkä UV-kestävyys (6 kk) kertovat erinomaisesta pitkäaikaiskestävyydestä

 

THERMO VENT on laadukkain ratkaisumme diffuusioavoimeksi aluskatteeksi. Kustannustehokkaampaan THERMO VENT WHITE -aluskatteeseemme verrattuna merkittävin ero tuotteiden välillä on niiden pintakerrosten materiaaleissa. THERMO VENT -aluskatteella pintamateriaalit ovat polyesteria (PET) ja THERMO VENT WHITE -aluskatteella perinteisempää polypropeenia (PP). Molemmilla tuotteilla on erittäin hyvät kestävyysominaisuudet lämpö-, UV- ja mekaanisille rasituksille. Polyesterin käyttö pintamateriaalina antaa kuitenkin vieläkin paremmat kestävyysarvot polypropeeniin verrattuna. Ladattavasta ominaisuuksien vertailutaulukosta voit tarkastella tuotteiden eroja tarkemmin.

Lisätiedot

Paino 11.5 kg
Mitat 0.2 × 0.2 × 1.5 m
Mitat

1,5 m * 50 m (75 m2)