Kirjaudu sisään

THERMO VENT

Erittäin kestävä AKV 1-luokan hengittävä aluskate

1,5 m * 50 m

Tuotetunnus (SKU): W1117 Osasto:
Tekninen sivu
Asennusohje

Kuvaus

THERMO VENT on diffuusioavoin ja mekaanisesti erittäin kestävä 4-kerroksinen aluskate, jonka pintakerrokset on valmistettu kestävästä polyesterista (PET) ja keskiosan toiminnallinen kalvokerros vesihöyryä läpäisevästä, mutta vesitiiviistä kalvosta. Timberfinder VENT – aluskatteiden toimintaperiaate on sama kuin hengittävissä ja vedenpitävissä ulkoilutekstiileissä. Laadukkaat valmistusmateriaalit antavat THERMO VENT:lle erinomaiset kestävyysominaisuudet lämpötila- ja UV-rasituksia vastaan, sekä varmistavat tuotteen ominaisuuksien pysyvyyden pitkälläkin käyttöiällä.

THERMO VENT täyttää Suomessa aluskatteiden AKV 1-tuoteluokan asettamat vaatimukset.

Tuotteeseen laminoitu verkkovahvistus parantaa työturvallisuutta kasvaneen mekaanisen kestävyyden myötä. Se soveltuu erinomaisesti kattorakenteisiin, joissa aluskate asennetaan vapaasti roikkuvaksi katto-orsien väliin. Hengittävän rakenteensa ansiosta THERMO VENT voidaan asentaa myös suoraan lämmöneristekerroksen päälle, jolloin se toimii samalla tuulensuojakerroksena.

TUOTTEEN EDUT JA OMINAISUUDET:

  • Tuotteeseen laminoitu tukiverkko parantaa kattoasentajan työturvallisuutta
  • Hengittävä rakenne edesauttaa yläpohjan kuivumista hankallissakin tuuletusolosuhteissa
  • Laaja lämmönkestävyysalue (-40°C / +120°C) ja pitkä UV-kestävyys (6 kk) kertovat erinomaisesta pitkäaikaiskestävyydestä
  • Runkomateriaalina kestävä polyesteri (PET)

Lisätiedot

Paino 11.5 kg
Mitat 0.2 × 0.2 × 1.5 m
Mitat

1,5 m * 50 m (75 m2)