Kirjaudu sisään

VENT 90 FIRE

B-s1,d0 – paloluokan hengittävä tuulensuoja / aluskate

1,5 m / 3,0 m * 50 m

Tekninen sivu
Tuulensuojakalvon asennusohje
VENT 90 FIRE (B-s1,d0) - palovideo

Kuvaus

VENT 90 FIRE on B-s1,d0 – paloluokkaan kuuluva diffuusioavoin tuulensuojakangas / aluskate, joka soveltuu käytettäväksi erityisesti P1- ja P2 paloluokan rakennuksien seinä- ja yläpohjarakenteisissa. Hengittävän rakenteensa ansioista se voidaan asentaa suoraan lämmöneristeen ulkopintaan.

VENT 90 FIRE:n pintakerros on valmistettu polypropeeni-mikrokuitukankaasta (PP) ja palosuoja-ainetta sisältävä erikoispinnoite varmistaa hyvin rajoitetun osallistumisen palamiseen (palokäyttäytymisluokka B-s1,d0). Tämä tarkoittaa, että B-s1,d0 – paloluokiteltu tuulensuojakalvo ei liekin vaikutuksesta levitä paloa vastaavissa määrin kuten perinteiset E- tai F-paloluokan tuulensuojakankaat, vaan se sulaa hallitusti pois lisäämättä palokuormaa.

Tuote on saatavissa leveänä versiona, joka mahdollistaa laadukkaamman lopputuloksen minimoimalla jälkityönä teipattavien saumojen määrän.

Lue lisää järjestelmästä

TUOTTEEN EDUT JA OMINAISUUDET:

  • Paloturvallinen ratkaisu (palokäyttäytymisluokka B-s1,d0)
  • Voidaan käyttää yläpohjien ja ulkoseinien tuuletusonteloiden taustapintana myös P1- ja P2-paloluokan rakennuksissa (esim. kerrostalot, päiväkodit, koulut, liiketilat, liikuntarakennukset ym.)
  • Tuulensuojakalvoa käyttämällä jopa 60 % vähemmän saumaustyötä verrattuna levyrakenteisiin
  • Yhtenäinen ja jatkuva pintakerros rakennuksen vaipan ympäri
  • Diffuusioavoin (sd-arvo 0,02 m)
  • Myrskyvesitiivis – vesitiiveysluokka W1

Lisätiedot

Paino 12 kg
Mitat 50 × 2.6 m