Kirjaudu sisään

VENT LUVIA

Monimuotoisten kattojen hengittävä aluskate liimaraidoilla

1,5 m * 50 m

Tuotetunnus (SKU): W1129 Osasto:
Asennusohje

Kuvaus

Timberfinder VENT LUVIA on korkealaatuisin diffuusiosavoin aluskatteemme ja siitä kertoo myös tuotteelle myönnetty 20 vuoden materiaalitakuu. Kantavana runkona toimii polyesterikuitukankainen (PET) tukiverkko, joka on päällystetty monikerroksisella TPU-pinnoitteella, tehden aluskatteen pinnasta tasalaatuisen ja vettä hylkivän, mutta alapuolista vesihöyryä läpäisevän yhtenäisen kalvon. Tämä edesauttaa rakenteen turvallista kuivumista ylimääräisen rakennekosteuden varalta erityisesti huonosti tuulettuvissa katoissa.

Hengittävyytensä ansiosta VENT LUVIA voidaan asentaa suoraan lämmöneristekerroksen päälle, vapaasti roikkuvaksi aluskatteeksi tai myös alusrakenteen päälle. Antislip-erikoispinnoite parantaa työturvallisuutta alentamalla liukastumisen riskiä ja tuotteen reuna-alueille asennetut liimaraidat tehostavat asennusta ja saumojen tiiveyttä. VENT LUVIA:n pinnoitteen koostumus tiivistää tehokkaasti mahdollisia pistevuotokohtia, kuten naulan ja ruuvin reikiä. VENT LUVIA soveltuu erityisesti monimuotoisten kattorakenteiden aluskatteeksi.

Tuotteen erinomaiset tekniset ominaisuudet sekä pitkä takuuaika perustuvat erinomaisiin materiaaliominaisuuksiin ikääntymistä vastaan. Tämä vaikuttaa suoraan parempaan UV-rasitusten sietokykyyn, joka normaalisti haurastuttaa aluskatteita yhdessä jatkuvien lämpötilanvaihteluiden kanssa. Tuotteen UV-kestävyys on määritelty pysyväksi ja se soveltuu varmennetusti käytettäväksi väliaikaisena vesikatteena 3 kuukauden ajaksi, jonka jälkeen on viimeistään asennettava lopullinen vesikate. Näin VENT LUVIA voi tarjota säästöä myös rakennuksen työnaikaisen sääsuojauksen kustannuksissa.

TUOTTEEN EDUT JA OMINAISUUDET:

  • Säästöt väliaikaisen säänsuojauksen kustannuksissa, VENT LUVIA soveltuu väliaikaiseksi vesikatteeksi 3 kk:n ajan
  • 20 vuoden materiaalitakuu
  • Pinnoite ehkäisee mahdollisia vuotopaikkoja tiivistämällä tehokkaasti kiinnityspisteiden reiät
  • Diffuusioavoimuus ehkäisee kosteuden tiivistymisen riskiä rakenteessa erityisesti, kun on haasteelliset olosuhteet riittävän tuuletuksen varmistamiselle
  • Täyttää aluskatteiden AKV 1-luokan vaatimukset

Lisätiedot

Paino 17 kg
Mitat 0.2 × 0.2 × 1.5 m